Najnovšie recenzie zo sekcie WiFi zosilňovače
- funguje
- nemá port na kábel
Funguje skvelo, jednoduché nastavenie, chýba síce port na kábel ale inak fajn, za tú cenu úplne dostačujúce. Rozhranie s nastavením troška obmedzené, dosah v pohode, rýchlosť síce nie je 1Gbps ako od routera, ale to som ani nečakal, svoj účel to plní.
- funguje
v rodinnom dome cez dve zelezobetonove podlahy zlepsenie signalu zo 6 na 90 percent ,takze sa vyplatilo priplatit si
- V minulosti sme už mali, pokazil sa tak sme objednali taký istý. Spokojnosť, dosah má na druhé poschodie
Max.spokojnosť.
- Silný AP
Super maximálna spokojnosť
- funguje a setri data a tym padom aj peniaze (pri slabom signale wifi si juniori bez hanby prepli telefon na data a chceli ma financne zruinovat)
trosku komplikovanejsia instalacia (neprehladna tvorba kont a hesiel v ktorej som sa stratil a uz som ani nevedel ktore heslo je kam)
ľahká inštalácia, funguje
- jednoduchá montáž
Postupoval som presne podľa pokynov,zariadenie sa rozsvietilo a o pár minút "zhaslo"...je nefunkčné
robi co ma
Zlepšilo sa mi pokrytie signálom
- Spĺňa požiadavky.
Pri správnom umiestnení pekne pokryl ďalšie miesta okolo rodinného domu.
Mimoriadne výkonný extender s jednoduchým nastavením, podporuje Mesh. Vrelo odporúčam.
Vrelo odporučam , skvele pokrytie a rychlost
- Slabe pokrytie
- Funguje dobre
Kontrolka pre kvalitu signálu svieti na červeno v podstate všade. Dobrý signál signalizuje, len ak je v miestnosti v ktorej je aj rúter, ale našťastie som nepostrehol, že by bol problém s rýchlosťou aj keď ukazuje, že má slabý signál.
- Malý a šikovný
- Jednoduchý
- Dobrá cena
- Vyhovuje
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »