Najnovšie recenzie zo sekcie WiFi zosilňovače
Jednoduché nastavenie a funkčnosť.
- Funguje dobre
- Inštalácia trochu komplikovaná, nie vždy to ide podľa návodu!
Prvotná inštalácia sa tvárila že prebehla, signál bol aj na príjme, aj na výstupe, no internet nešiel, až kým som nereštartoval AP, na ktorý bol napojený, a následne prebehol upgrade, a teraz to už šlape!
- Pomoc so signálom wifi
OK
- Na tri kliky nastaveny bez nutnosti technickych znalosti.
- Aj pri vzdialenosti 3m od hlavného routera vo volnom priestore hlasi 80% signal
Všetko funguje
Dobry produkt v predajni Lidl som zakupil 1ks po instalacii som chcel zakupit dalsie no uz bolo neskoro -vypredane ,preto som objednal cez lidl shop dalsie dva-cena bohuzial uz bola 15,99 v predajni 11,99 ,no aj tak za kvalitu vyrobku to stoji za to
- jednoduchá inštalácia, prehľadná apka
- v noci žiari led indikujúca silu signálu, ak by to bolo v spálni, bolo by to rušivé
Naozaj jednoduchá inštalácia, mne ako neskúsenému síce chvíľu trvalo pochopiť, že to nepredlžuje signál pôvodnej wifi ale vytvára novú wifi (s príponou ext), na ktorú sa je potrebné osobitne pripojiť :-), ale potom to už bolo bez akýchkoľvek problémov.
apka je jednoduchá a prehľadná, ale nie je nevyhnutná na používanie, umožňuje pracovať so silou signálu a prípadne banovať niektorých užívateľov (ideálne, ak chcete za trest vypnúť wifi pre dieťa :-))
Pomer cena/kvalita.
Jednoduché pripojenie cez aplikáciu.
Super ,funguje ako ma tak som spokojný
- funkcne web rozhranie
- Veľmi kvalitne AP minimalisticky dizajn veľmi spoľahlivé PoE napájanie
- Konfigurácia cez web portál
Super spolahlivé AP napájané cez PoE
- Netreba čakať zázraky, ale signál dokáže o niečo vylepšiť. Takže vcelku spokojnosť.
- Výzor - malý, tmavý, dobre sa dá schovať
- Nedostatočné pokrytie
- Treba mobilnú aplikáciu na sfunkčnenie zariadenia
Bývam v jedno-podlažnom byte v paneláku, z chodby nám ide wifi, no dosiahne iba do prvej izby, tak som chcela potiahnuť týmto zariadením signál do zvyšku bytu, to sa však nepodarilo, v poslednej izbe (izba najďalej od routera) sa signál dá chytiť iba zriedka kedy a veľmi pomalý.
Ešte som nevyskusala. P
jednoduchá inštalácia
Funguje podľa prestáv. Jednoduchá inštalácia. Určite odporúčam, na wifi super
Funguje ok odporúčam
- pohodove pripojenie podla navodu (appku som uz mal, takze to nebol problem)
- prekvapivo maly objekt
- zasadne vyriesil moj problem s dosahom routera, ktory je o poschodie nizsie
TP-Link RE200
Registrovaný používateľ
Pridané: 10. januára 2024
(naposledy upravené 12. januára 2024)
- Má možnosť pripojenia cez kábel
- Ovládanie ťažkopádne, dosah menší, kvalita veľmi slabá.
S týmto produktom som mal viac starosti ako osohu. Kupoval som ho dvakrát, a dvakrát mi celkom odišiel po asi 3 mesiacoch fungovania, to jest nebol schopný spárovať sa s rooterom. Dosah slabší, ale v mojom prípade dostatočný, ovládania horšie, manuál nedostatočný, používal som z webu v anglickom jazyku.
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »