Najnovšie recenzie zo sekcie WiFi zosilňovače
Nad očakávanie super
- lacný
- funguje super
- Dobrá cena
- Dobrá kvalita
- zznačne zrýchľuje wifi signál
- Spokojnosť splnilo účel konečne mám pokrytie celého domu
- Návod v sk není
- Veľmi jednoduchá a rýchla obsluha a zapojenie výrobku
- WIFI dosah resp. signál silný a stály na celom poschodí v dome
- Malý a praktický výrobok za super cenu
- Pomer kvalita a cena je splnená nadmieru
- Žiadna nevýhoda
- jednoduchá inštalácia
- dobrý dosah
- po prvotnej inštalácii môžem zariadenie odpojiť od el. energie a opätovne pripojiť inde v dosahu wifi bez potreby akéhokoľvek nastavovania.
spoľahlivý produkt
- ak sa vam ho podari nastavit, funguje super
- to, ze nedostanete manual je problem, vacsi problem je, ze aj keby ste manual mali, je loteriou ci sa vam vôbec podarí toto nastavit. Niekolko produktov od Xiaomi uz som cez Xiaomi Home nastavoval, vzdy to bol problem. Tentokrat hodina neustalych resetov a neustaleho nastavovania a clovek caka, kedy sa to chytí. A ci vobec.
Som pokročilý uzivatel a viem co robim aj tak som mal problem to nastavit, začiatočníkom absolutne nedoporucujem
- dve pásma na šírenie WiFi signálu
- rýchla konfigurácia produktu
- pripojenie ethernetovým káblom
Vyborny produkt, neveril som, ze produkt za takuto cenu dokaze takto vyrazne zvysit WIFI signal v izbe, kde sme skoro ziadny signal nemali. Vynikajuci produkt za skvelu cenu
- jednoduché nastavenie
- dobré pokrytie
- nenašiel som žiadne
dobry dosah zariadenia
Testovaný len krátko, zatiaľ OK, s návodom nie som spokojený nakoľko návod " brožúrka " ani nespomína spárovanie pomocou tlačítka na routri !
- Funguje bez problémov
- funguje super - milo ma prekvapil
- pomerne jednoduchá inštalácia
v tme svieti veľmi silno na modro
- Jednoduché nastavenie, funguje bez problémov......
veľmi slabo pokrýva signálom,zbytočne vyhodené peniaze
- dostatočný dosah a šírenie signálu.
- možnosť prijímať a vysielať obe pásma naraz 2,4 GHz aj 5 GHz.
- kontrolky je možné cez aplikáciu nastaviť aby sa na noc vypínali, takže neruší v noci blikaním.
- skvelá aplikácia na jednoduchú správu a nastavovanie zariadení.
- Super
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »